Over Le Cozy

Le Cozy is opgericht door de familie Van Riel, met Robin Van Riel als drijvende kracht. Robin komt uit een familie die diepgeworteld is in de horecabranche, met maar liefst 68 jaar ervaring in het vak. De overgrootvader van Robin opende zijn eerste horecazaak al in 1952, en na zijn vader Jos was het voor Robin vanzelfsprekend om de rijke geschiedenis van zijn familie voort te zetten.

Waar Brabantse Gastvrijheid en Franse Charme Samenkomen

Met een opleiding als gastheer en werkervaring in gerenommeerde etablissementen op zak, was de volgende logische stap het openen van een eigen restaurant in de bruisende “culinaire straat De Kleine Berg” van Eindhoven, met behoud van de kernwaarden die hem dierbaar zijn.

En zo is Robin alweer de 4e generatie van de familie die de fijne kneepjes van het vak overbrengt naar onze gasten.

Als vierde generatie van de familie draagt Robin nu de kennis en vaardigheden van het vak over aan onze gewaardeerde gasten. Le Cozy is ontstaan als een knipoog naar het Engelse woord “cosy”, wat gezellig en knus betekent. De liefde voor Frankrijk en het bourgondische leven vormen de inspiratie voor deze plek waar mensen samenkomen om te genieten van lunch, borrel en diner. Le Cozy is bedoeld als een harmonieus samenspel van de Brabantse gastvrijheid en de charmante Franse sfeer.

Het zusje van Le cozy

L’Avenue Vin & Cuisine, het charmante zusje van Le Cozy, verwelkomt je met een ruime selectie van meer dan 100 prachtige wijnen, Franse hapjes en een uitnodigend verwarmd terras. Deze sfeervolle wijnbar is geopend van dinsdag tot en met zondag, zodat je zes dagen per week kunt genieten van een ontspannen ambiance en culinaire verwennerij. Geniet van de perfecte combinatie van uitstekende wijnen, smakelijke gerechtjes en een gezellige atmosfeer, tegenover Le Cozy.