Le Cozy, Familie van Riel

Le Cozy is een bedrijf wat opgericht is door de familie van Riel. Robin van Riel komt uit een echte horeca familie. Al 65 jaar lang is de familie bekend met het horecavak. Het was namelijk de overgrootvader van Robin die al in 1952 zijn eerste horecazaak startte. Na zijn vader Jos, wilde Robin niets liever dan de geschiedenis van zijn familie voortzetten.

Na een opleiding te hebben gevolgd als gastheer en werkervaring opgedaan te hebben in verschillende gerenomeerde zaken, was de volgende stap een logisch gevolg. Namelijk het openen van een eigen restaurant in de “culinaire straat” van Eindhoven, met zijn gedachtegoed.

En zo is Robin alweer de 4e generatie van de familie die de fijne kneepjes van het vak overbrengt naar onze gasten.

Le Cozy is ontstaan met een knipoog naar het Engelse woord “cosy” wat staat voor knus en gezellig. De voorliefde voor Frankrijk en het bourgondische leven zorgen voor een fijne plek om samen te komen voor lunch, borrel en diner. Dat is wat Le Cozy moet zijn. Brabantste gastvrijheid met een Franse uitstraling!

Sfeerimpressie
Zusje van Le Cozy: L’Avenue

In april 2019 is L’Avenue Vin & Cuisine geopend tegenover Le Cozy. Een wijnbar met meer dan 100 prachtige wijnen, heerlijke kleine gerechtjes en een groot verwarmd terras.

bekijk l’avenue